Το ψωμί Γκαγκωση ζυμώνεται καθημερινά με το παραδοσιακό τρόπο στο χέρι. Τα υλικά που χρησιμοποιούμαι είναι αγνά και τα Άλευρα μας είναι αρίστης ποιότητας. Χρησιμοποιώντας προζύμι 30 χρόνων από την γιαγιά του Γκάγκωση με καταγωγή τα Γιάννενα ανανεώνοντας το, συνεχώς έχουμε καταφέρει και παράγουμε: Tο Μετσοβιτικο - το Μετσοβιτικο Στάχυ- το Χωριάτικο με Σουσάμι -Τ η Πινακωτή- Τα Καρβέλια - οι Μπαγκέτες - Τα ολικής τα Πολύσπορα- Τα σικάλεως -τα Giaς- Τα πολυτελείας και άλλα. Συνδυάζοντας πάντα τη ποιότητα με τη γεύση και την υγιεινή διατροφή.